Jump to content

Regulament General

Albastr3LL

DETINATORII PRINCIPALI

sunt persoanele care detin FORUMUL si TS3. Au autoritatea de a sanctiona , verifica si aplica noul regulament. Orice reclamatie este irevocabila.

ADMINISTRATORUL 

trebuie sa coordoneze echipa forumului, construirea acesteia, solutionarea reclamatiilor la adresa membrilor staff-ului si sa se asigure de buna functionare a forumului care este principala legătura de contact intre useri - staff - csfree.

Super-Moderatorul

sunt cei care lucrează direct. Ei sunt cei care răspund la întrebări, închid topicuri, păstrează informatiile actualizate, supraveghează respectarea regulamentului forumului, ajuta noii useri si au grija în general de userii forumului. Au dreptul de a verifica activitatea lor.

Moderatorii trebuie sa aibă 16 ani datorita accesului la informatiile pe care le au.

Atributii:

- rezolvarea problemelor dintre useri

- verificarea topicurilor vechi/actualizarea lor.

- supravegherea abuzului de reputatie si sanctionarea lui.

- participarea la jocurile forumistice.

Moderatorii

sunt cei care îndruma si supraveghează activitatea lor. Ei sunt prima persoana de contact privind întrebările legate de un moderator sau activitatea lui cât si privind plângerile asupra activitătii unui Moderator. Ei baneaza userii, se ocupa de insulte, cedări de conturi, multi-using, bashing etc si au grija ca toti jucătorii sa respecte regulamentul. Deasemenea ei coordonează activitatea moderatorilor si se asigura ca acestia tratează problemele într-o maniera adecvata. 

Atributii:

- Verificarea activitătii moderatorilor globali cât si a celor pe sectiuni si raportarea acestei activităti conducerii la fiecare sfârsit de luna.

- Banarea userilor cu conturi multiple.

- Pastrarea forumului curat, aplicarea regulamentului.

- Îndrumarea moderatorilor, ce si unde sa posteze.

ORICE SANCTIUNE APLICATA UNUI MEMBRU (fie forum sau ts3) trebuie sa fie cu motivul real si raportat DETINATORILOR

Neraportarea duce la sanctiuni.

Username/profil/avatar/semnatura

User name/Display name sa nu contina cuvinte vulgare sau cu tenta rasista. Sa fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativa a forumului.

Avatarul/Semnatura sa nu contina poze pornografice/cu tenta rasista sau care fac referire la acte de cruzime fata de oameni/animale. Interzise sunt si imaginile de tip "NSFW' (Not Safe For Work) deoarece printre noi sunt si membrii ce ne viziteaza de la locul de munca ori spatii publice, in aceasta categorie se incadreaza in general pozele adulte +18

Semnatura trebuie sa contina doar o poza deoarece semnatura nu reprezinta o galerie de poze si wallpapers.

Inregistrarea mai multor conturi este sanctionata cu suspendarea permanenta a tuturor conturilor cu exceptia unui cont. ( Userul are dreptul de a hotari cu ce cont ramane nebanat )

ESTE STRICT INTERZISA FOLOSIREA EMOTICOANELOR SAU A SIMBOLURILOR IN NUME.

Deschiderea unui nou topic (thread)

Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un nou topic.

Folositi-va de functia 'Search' inainte de a deschide un topic deoarece este posibil sa existe deja un topic cu aceasi linie de subiect.

Dorim sa se acorde un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cat mai rapid posibil.

Limbajul

Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine sanctionarea (+1 Punct de Infraction) pe forum.

Nu toleram insultarea membriilor inregistrat in comunitate indiferent de limba (in engleza, germana sau orice alta limba). Provocarea la cearta/injurii fiind de asemenea pedepsita cu sanctionare (+1/+2 Puncte de Infraction) de la caz la caz.

Jignirea indirecta(trimiterea catre link-uri/site-uri/blog-uri etc. cu nume/titlu indecent) este sanctionata de asemenea cu +1/2 puncte in functie de caz.

Jignirea cu tenta rasista este sanctionata (+1 Punct de Infraction sau BAN 24H)

Sanctiunile sunt aplicate si in cazul mesajelor private (PM) si mesajelor de pe profilele membrilor de pe forum

Reguli de postare

Ce inseamna Off-topic/Post-Hunt/Spam ?

Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis care poate fii sanctionat cu WARN.

Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt si se sanctioneaza cu WARN.

Dublu-post

Nu este permisa dubla-postare, utilizati butonul de edit. Nu este considerata dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore.

Nu se considera dubla-postare daca intervalul este unul de cateva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapida dubla-postare.

Utilizarea excesiva/abuziva a colors/smiley/fontsize strict interzisa.

Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate in evidenta o idee, un fragment dintr-o propozitie nu pentru a "picta" orice post/subiect.<

Membrii ce incalca regulamentul pot risca sanctionarea prin stergerea partiala sau totala a posturilor de pe forum estimandu-se un procent de 90% spamuri. Astfel recomandam membrii ce incurajeaza Off-topic sau Post-hunt sa renunte la aceasta idee deoarece vor avea toate posturile sterse iar timpul este pierdut.

Reclama\Spam\Link-uri Deranjante

Reclama face referire la prezentarea unui site in scopul de a atrage cat mai multi vizitatori. Orice post, semnatura, avatar sau mesaj privat de acest gen va fi sanctionat cu suspendarea permanenta a membrului.

Nu este considerata reclama precizarea unor pagini cu scop informativ.

Este STRICT interzisa postarea pe profil\chat\in topicuri a linkurilor scary sau indecente, adica a celor care te trimit catre site-uri unde utilizatorii pot fi deranjati.

Report

Utilizati functia report in cazurile incalcarii regulamentului ori considerarii unei nedreptati in caz de sanctionare. Neconformarea duce la ignorarea problemei si nerezolvarea ei.

Reportul nu reprezinta mesajele private catre echipa administrativa, nu utilizati functia de report daca nu intampinati cu adevarat o problema.

Nu aveti voie sa dati report la mesajele de pe profilul altei persoane, riscati INFRACTION, pentru NERESPECTAREA REGULAMENTULUI FORUMULUI

Nu aveti voie sa dati report la sectiuniile rezervate serverelor riscati INFRACTION, pentru NERESPECTAREA REGULAMENTULUI FORUMULUI

Regulamente pe sectiune

Unele sectiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandam citirea cu atentie a regulamentelor pentru a va asigura ca nu veti fi sanctionati.

In atentia cititorului!

Nota:

[*]Necunoasterea regulamentului nu este o scuza plauzibila.

[*]Inregistrarea unui cont pe forumul AlphaCs.Ro reprezinta acordul in legatura cu regulamentul sus mentionat.

[*]Incalcarea regulamentului este sanctionat dupa caz cu warn/suspend in functie de nivelul incalcarii sau daca membrul respectiv mai are la activ incalcari ale regulamentului.

[*]Cererea de accese, grade pe forum este si ea interzisa. Persoanele din conducerea comunitatii vor selecta si contacta potentiali membri participanti la selectia si dezvoltarea echipei administrative.

[*]In orice alta situatie neprevazuta de regulament, conducerea comunitatii are ultimul cuvant.

[*]Regulamentul poate suferi modificari in timp, recomandam recitirea lui periodica.

×
×
  • Create New...